Stoomketel huren

Stoomketel huren bij Van den Berg Stoomketelverhuur

In vele bedrijfssectoren wil men nog wel eens een stoomketel huren. Dit komt omdat stoom voor zoveel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Er zijn stoomketels waarmee een gebouw verwarmd kan worden maar ook ketels waarmee grote schepen worden aangedreven. En ook in de industriële sector wordt volop gebruik gemaakt van stoomkracht. Bij het aandrijven van diverse machines bijvoorbeeld. Stoom is dus een krachtig en veelzijdig middel. Een andere eigenschap van stoom is dat het niet-belastend is voor het milieu. Daarom wordt er ook in de tuinbouw gebruik gemaakt van stoomketels. Bijvoorbeeld voor het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid. De stoom is namelijk niet schadelijk voor het milieu maar wel effectief dankzij de hitte.

Het gebruik van stoomketels in de glastuinbouw

In de glastuinbouw gebruikt men stoomketels echter ook voor het ‘grondstomen’. Bij deze techniek gebruikt met een stoomketel om de grond te steriliseren. In de grond zitten namelijk talloze ziektekiemen, plantenkiemen en veel ongedierte. Door de hete stoom verdwijnen al deze ongezonde elementen en kunnen de planten sneller en beter groeien. Het eindresultaat van grondstomen is een plant die gezonder is en beter van kwaliteit.

Van den Berg Stoomketelverhuur denkt met u mee

Wilt u een stoomketel huren? Neem dan eens contact op met Van den Berg stoomketelverhuur. Wij hebben ketels in vele soorten en maten en kunnen u uitstekend adviseren. Of het nu gaat om een ketel voor het grondstomen of juist een hele andere toepassing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 53234059.

© Copyright 2017 | Powered by RealGen