Stoomketelverhuur

Stoomketelverhuur voor glastuinbouw

Bent u werkzaam in de glastuinbouw en zoekt u een bedrijf voor stoomketelverhuur? Neem dan eens contact op met Van den Berg Stoomketelverhuur. Wij hebben stoomketels beschikbaar voor vele toepassingen. Zo zijn er exemplaren die gebruikt kunnen worden voor het verwarmen van gebouwen maar wij hebben ook stoomketels voor industriële toepassingen. En ook voor de tuinbouwsector hebben wij diverse ketels te huur.

Grondstomen met behulp van een ketel

Zeker in de glastuinbouw wordt volop gebruik gemaakt van hete stoom. Dit komt omdat stoom het milieu niet belast en tegelijkertijd effectief is. Denk maar eens aan het verwijderen van onkruid. Maar ook voor het ontsmetten en steriliseren van de grond wordt hete stoom gebruikt. Deze techniek noemen we ‘grondstomen’. Hierdoor worden plantenkiemen, ongedierte en ziektekiemen uit de grond verwijderd. De planten die in deze grond groeien zijn gezonder en van betere kwaliteit. Heel handig dus.

Huren bij Van den Berg Stoomketelverhuur

Wilt u een ketel huren? Bij Van den Berg stoomketelverhuur kunnen we goed adviseren over het kiezen van de juiste stoomketel. Of het nu gaat om een ketel voor de tuinbouw, of voor een andere toepassing. Wellicht heeft u een toepassing in gedachten waarbij stoomketelverhuur zinvol is, maar weet u niet zeker of het mogelijk is. Samen kijken we naar de toepassing, het te stomen oppervlak en of u het beste gebruik kunt maken van een ketel op basis van gas of olie. Kortom, wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 53234059.

© Copyright 2017 | Powered by RealGen